riri & kerry

Daisypath - Personal pictureDaisypath Wedding tickers

Jumat, 26 Agustus 2011

nak cari rumah sewa !!!

hui2..pagi2 macam gini memang sesuai sangat la kan menaip....melaporkan diri kat dalam blog ni...entry kali ni aku dalam proses nak cari rumah sewa dengan kawan2 aku..aku nak cari rumah kat area shah alam kalo boleh laa kan aku nk dudok kat seksyen 7 sebab senang aku nak pegi kelas nanti..jalan kaki pon boleh kan..susah betol nak cari rumah kat area2 shah alam seksyen 7 tu..kalau ade kosong pon rumah tu sumenye besar2 belaka..macam 15 orang plak nak duduk kan...padahal 5 atau 6 orang jer...aku ingat nak cari kondo jer senang sebab sesuai sangat laa kalo nak duduk 5 or 6 orang kan ? tapi kawan aku yang sowang ni tak suke plak umah kondo sebab kata nye susah nak selamatkan diri kalau ade kes emergency..hehee..kelakar kan..?

tapi aku jenis tak kesah duduk mane pon asalkan senang nak pegi kelas dan dekat dengan kampus aku tu..tak payah laa nak membazir duit minyak kereta kan ? kalau ade sesapa yang terbaca entry aku kali tolong suggestkan aku umah sewa kt shah alam seksyen 7 jer taw...pastikan umah tu selamat dari kawasan berhantu ! sebab kami yang bakal duduk umah tu semuanye girls...so mesti tak kuat semangat kan..hehee...tu je laa untuk ari ni...k daaa

p/s : tahun ni baju raya colour hitam !! hahahaha

Tidak ada komentar:

Posting Komentar