riri & kerry

Daisypath - Personal pictureDaisypath Wedding tickers

Kamis, 11 Agustus 2011

we are "firrari" !


halluuuu....mesti tertanya2 kan kenapa ada "firrari" tu title nye..meyh aku story mory kat blog ni je yer.."firrari" tu nama orang sebenarnya.."fir">>firra.. "ra">>citra.. "ri">>riri..so nampak tak gabungan nama tu ? tu semua gabungan nama kami bertiga..sejak masuk unisel ni aku rapat dengan 2 makhluk tuhan paling gorgeous ni je laa..
hope kite kawan laa sampai bile2 kan !!?
nak share picture lagi ni..yang best nya ada video taw..video paling cacat pernah aku rakam...yang cacat tu aku laa..hahaa..


hah,ni lah makhlok tuhan yang gorgeous tu..cantik kan mereka berdua ni !
korang laa tempat aku bergurau senda smppai nak pecah perut..terima kasih sebab jadi kawan aku !

ade macam cicak women tak ? mesti ada sikit kan ? huhuhu



firra dengan riri..snap by citra..

citra dengan riri..snap by firra...



p/s: love u babe...layan video kami tu...jika cinta dia cover geisha..pause dulu taw lagu background blog aku ni taw..pause lagu ni kat bawah sekali yer...rajin2 kan diri scroll mouse tu smpai bawah yer...ok chow ! 






6 komentar:

  1. aku tak tahu lagu mende kau semua nyanyi tapi boleh tahan juga la.aku syak tu lagu indon.cuma time ramai2 tu macam tak harmoni je

    BalasHapus
  2. hahaha...actually tu x ready pon..tp mngarut je kan..mmg lagu indon pon..

    BalasHapus
  3. oh.si baju itam ada boipren tak? :p

    BalasHapus
  4. hahaha...jap2...baju itam mne plak ni ??

    BalasHapus
  5. baju itam yg pakai selendang tu la.ops,u la tu kan.melepasss TT

    BalasHapus
  6. erkkk ?? smbil garu kepala...

    BalasHapus